Rob Stenders, dj bij NPO Radio 2, is door John de Mol gevraagd om de nieuwe zenderbaas te worden van Radio Veronica. Het is nog niet zeker of Stenders de functie ook daadwerkelijk gaat bekleden.

Een woordvoerder van Radio Veronica zegt tegen NU.nl dat "de gesprekken met Stenders zich in de afrondende fase bevinden". 

Het AD meldt donderdag dat Stenders door De Mol is gevraagd om in januari 2019 over te stappen naar Radio Veronica na het aflopen van zijn contract bij de NPO. Stenders zou bij die overstap de functie van hoofd programmering gaan bekleden bij Talpa Radio. 

Wanneer meer duidelijk wordt over deze plannen, kan Talpa Radio niet zeggen. 

Stenders was eerder werkzaam voor Veronica. Van 1987 tot 1995 presenteerde hij diverse programma's voor de zender, destijds onderdeel van het voormalige Radio 3.

Op Radio 2 presenteert hij momenteel Platenbonanza. Eerder dreigde Stenders dit populaire programma kwijt te raken nadat hij was overgestapt van AVROTROS naar zijn oude werkgever BNNVARA. Annemieke Schollaert zou zijn tijdslot op de zender overnemen. Later werd besloten dat beide dj's de middaguren op Radio 2 delen.