Dionne Slagter, Eva Cleven, Leo Alkemade en Jörgen Raymann staan in de finale van het derde seizoen van It Takes 2. De Vlaamse presentatrice Evi Hanssen moest in de voorlaatste aflevering als laatste het veld ruimen.

Hanssen zong met haar coach Marcel Veenendaal het nummer Kids van Robbie Williams en Kylie Minogue en stond later alleen op het podium met haar eigen versie van Lykke Li's I Follow Rivers. Ze kreeg echter niet genoeg punten van de jury om direct de finale te halen. Het publiek gaf aan het einde van de show de voorkeur aan Alkemade en Raymann, die ook in de gevarenzone waren beland.

Gedurende de uitzending werd er net als voorgaande weken weer met de nodige tienen gestrooid. Slagter maakte haar favorietenrol weer waar. Zij kreeg vijf keer de hoogste score van de jury.

Volgende week maken Slagter, Cleven, Alkemade en Raymann met elkaar uit wie het huidige seizoen van It Takes 2 wint. Een van hen wordt de opvolger van vlogster Bibi Breijman, die vorig jaar met de overwinning aan de haal ging. Jan Versteegh schreef het eerste seizoen op zijn naam.