Albert Verlinde komt voorlopig nog niet terug op televisie. De musicalproducent en entertainmentkenner schuift weleens aan bij Jinek en Pauw, maar heeft ondanks aanbiedingen voor een terugkeer nog niets concreet op de plank.

Geruchten dat Verlinde terugkeert op televisie, gaan al langer. Zo zou hij mogelijk samen met Winston Gerschtanowitz een entertainmentprogramma gaan maken voor SBS. Beiden hebben ze dit nog niet bevestigd. 

"Het is een vak dat ik heb en ik heb de laatste tijd wel zoiets van: ik vind het raar om dat hele vak niet aan te spreken", zegt Verlinde in gesprek met Radio 10. "Voorlopig is dat nog niet het geval."

"RTL belt weleens, John de Mol belt weleens en de publieke omroep belt weleens. Dus er gaat echt wel een moment komen dat ik weer iets ga doen op tv. Een jaar geleden zei ik echt nee. En nu weet ik het zo net nog niet. Nou, dat zegt eigenlijk al genoeg."

In de zomer van 2016 nam Verlinde na vijftien jaar afscheid bij RTL Boulevard, om een nieuwe stap in zijn carrière te zetten. Hij presenteerde eerst nog een tijd RTL Live, maar stopte toen met televisie.