Yolanthe Sneijder-Cabau gaat een nieuw seizoen van Temptation Island presenteren, dat nog dit jaar zal worden uitgezonden op Videoland.

Dat maakt de presentatrice maandag bekend in RTL Boulevard.

Sneijder-Cabau zal de nieuwe reeks, te zien vanaf 7 juni, samen presenteren met YouTuber en presentator Kaj Gorgels. Vorige week werd bekend dat hij ook de presentatie op zich neemt van De Beste Verleiders, eveneens een reeks die via streamingdienst Videoland te zien is. Hierin gaat Gorgels op pad met een vrijgezel en een verleider uit Temptation Island, die de kandidaat klaarstoomt voor een date.

De nieuwe reeks Temptation Island wordt opgenomen in Mexico en vier Nederlandse koppels doen mee. Momenteel wordt de show, waarin zowel Vlaamse als Nederlandse koppels hun relatie testen door los van elkaar tijd door te brengen op een zonnig eiland in het gezelschap van zogenoemde "verleiders", uitgezonden door RTL 5.

Rick Brandsteder

De presentatie is in handen van Rick Brandsteder en de Vlaamse presentatrice Annelien Coorevits. Zij zullen volgens Sneijder-Cabau gewoon aanblijven als presentatoren van de "televisieversie".

Sneijder-Cabau (33) is vanaf 22 april ook te zien met Tijl Beckand in de spelshow De jongens tegen de meisjes, waarin ze Chantal Janzen vervangt, die momenteel met zwangerschapsverlof is.