De special van Brandpunt+, waarin Eva Jinek een gesprek had met presidentskandidate Hillary Clinton, heeft 611.000 kijkers getrokken. Het programma valt daarmee buiten de top tien van best bekeken programma's van de dinsdag.

In het gesprek met Jinek keek de 70-jarige Clinton terug op haar campagne waarin ze probeerde president van de Verenigde Staten te worden, de Russische inmenging bij de verkiezingen, Donald Trump als een tegenstander waarvoor regels niet leken te bestaan en wat het verlies uiteindelijk met haar deed.

Het NOS Journaal van 20.00 uur is met bijna 1,9 miljoen kijkers het best bekeken programma van de dinsdagavond, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

De Wereld Draait Door (1.515.000 kijkers), waar Jinek te gast was om over de special met Clinton te praten en waar ze door Matthijs van Nieuwkerk werd gevraagd naar haar zwangerschap complementeert samen met De Rijdende Rechter (1.287.000 kijkers) de top drie.

Ellie Lust

Naar de derde uitzending van Ellie op patrouille keken opnieuw meer dan een miljoen mensen. In totaal zagen 1,3 miljoen kijkers hoe politieagente Ellie Lust deze keer in Albanië meehielp in de strijd tegen criminelen.