Corry Konings wil, net als Gordon, in een televisieprogramma op zoek naar de ware. De zangeres was groot fan van Gordon gaat trouwen... maar met wie? en bedacht zich meteen dat zij ook zo'n programma zou willen.

"Ik ben niet iemand die haar hele hebben en houwen etaleert voor heel Nederland, zeker niet op liefdesgebied. Maar na de eerste aflevering bedacht ik dat ik op zo'n manier ook wel aan zo'n liefdeszoektocht zou willen beginnen", aldus de 66-jarige zangeres in gesprek met Story.

Konings snapt dat mensen het misschien verrassend vinden dat zij zoiets zou willen, maar het kijken van het programma rondom Gordon heeft haar volledig overtuigd. "Ik zou dolgraag meedoen! Ook mijn dochter Sharona en zoon Joeri en hun partners, bij wie ik al heb gepeild hoe ze het zouden vinden als ik op RTL4 op zoek zou gaan naar een nieuwe partner, hebben al gezegd dat ze het helemaal zien zitten!"

Mocht RTL geen behoefte hebben aan een trouwprogramma rondom Konings, gaat ze niet bij de pakken neerzitten. "Ik weet zeker dat het op liefdesgebied dan ook heus nog wel goed met me komt. Want door Gordon heb ik ingezien dat je alleen maar een kans hebt op het liefdesveld als je de poorten van je hart daadwerkelijk openstelt. En die staan bij mij wagenwijd open."