Ex-doelman Jean-Marie Pfaff, die twaalf seizoenen met zijn familie te zien was in de realityserie De Pfaffs, bespreekt momenteel een mogelijke terugkeer van de serie op televisie. 

Dat vertelt Pfaff (64) in gesprek met Het Laatste Nieuws. "We hebben al veel aanvragen gekregen om terug met mijn familie op televisie te komen. We zijn nu volop in bespreking om de voorstellen te overleggen", zegt hij.

Dat zal niet op hele korte termijn zijn, verwacht Pfaff. "We zijn nu acht jaar gestopt met De Pfaffs, het zou mooi zijn om terug te komen rond het tiende jaar."

De realityserie werd zowel in België als in Nederland goed bekeken en zorgde voor grote bekendheid van Jean-Marie en zijn vrouw Carmen, maar ook van zijn dochters Lyndsey, Debby en Kelly en diens echtgenoten en kinderen. De ex-doelman zegt echter dat hij de aandacht niet mist, nu hij al acht jaar niet meer door de camera's wordt gevolgd.

"Integendeel, ik ben nog steeds die gewone jongen van het volk, die belangstelling kreeg voor zijn sportieve prestaties. Voor die erkenning ben ik wel héél dankbaar."