Ronnie Flex was enige tijd boos op Radio 538. De artiest, die zich op dit moment laat behandelen in een ontwenningskliniek, kon het niet waarderen dat de zender hem gebruikte voor een winactie.

Ronnie Flex liet maandagavond op sociale media weten dat hij zich laat behandelen in een ontwenningskliniek. 

In een reactie, verstuurd vanuit het Twitter-account van Radio 538, viel vervolgens te lezen: "Jointje teveel gerookt? Afkicken in privékliniek? Hier met je rekening, 538 betaalt."

De reactie verwijst naar een actie van Radio 538, waarin wordt opgeroepen om opmerkelijke rekeningen in te sturen. De redactie van het radiostation maakt vervolgens een selectie en betaalt (sommige) gemaakte kosten.

'Superslecht'

De 25-jarige Ronnie Flex zat niet op die reactie te wachten en schreef een bericht op Twitter, dinsdagochtend: "Jullie gaan superslecht, maar jullie hebben nooit gehouden van een zwarte. Dus ik ben niet verbaasd... Succes met alle Dumpert-support." De tweet van Radio 538 werd kort daarna verwijderd. 

Excuses

Enkele uren later werd vanuit hetzelfde profiel excuses aangeboden. De rapper en producent deelde de tweet van het radiostation en voegde daar een hartje aan toe. De kou lijkt daarmee uit de lucht.