Actrice Georgina Verbaan en presentatrice Lucille Werner zijn dit seizoen voor het eerst te zien in Vier handen op één buik. Ook Leonie ter Braak en Bobbi Eden zijn nieuw in de reeks over tienermoeders, die op 23 januari begint op NPO 3.

In het programma volgen de bekende moeders jonge meiden vóór, tijdens en na hun zwangerschap. Naast Georgina Verbaan, Lucille Werner, Leonie ter Braak en Bobbi Eden zijn ook Monique Westenberg (de vriendin van André Hazes), Tatum Dagelet, Kim Kötter en Patty Brard te zien in het nieuwe seizoen.

Lucille Werner: "Zelf ben ik op oudere leeftijd moeder geworden. Het volgen van tienermoeder Noëmie tijdens haar zwangerschap heeft mij een kant laten zien van het moederschap die je maar zelden ziet. Deze jonge meiden hadden nooit gedacht dat hun leven zo’n wending zou krijgen."

Werner noemt het "een situatie met een grote impact op emotioneel, sociaal en financieel vlak." "Deze dappere moeders kozen voor hun kind ondanks vele tegenwerkingen. De kracht van moederschap blijkt leeftijdsloos te zijn."