Donderdag 18 augustus 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Arie Luyendyk jr.

Nederlander Arie Luyendyk jr. maakt debuut in Amerikaanse The Bachelor

De Nederlander Arie Luyendyk jr. heeft zijn opwachting gemaakt in de populaire Amerikaanse datingshow The Bachelor. Het nieuwe seizoen van het tv-programma ging maandagavond van start op tv-zender ABC.
Door BuzzE

In de eerste aflevering werd de 36-jarige Luyendyk jr. voorgesteld aan de deelnemers. Van een van de vrouwen was de Nederlandse vrijgezel zo onder de indruk, dat hij gelijk op de knieën ging. Ook heeft hij al met een paar vrouwen gezoend.

Luyendyk jr., de zoon van de bekende autocoureur Arie Luyendyk, is geen onbekende van het programma. Hij deed in 2012 mee aan The Bachelorette, waarin mannelijke deelnemers strijden om een vrouw. Dit keer zijn de rollen omgedraaid.

Toen in september bekend werd dat Luyendyk jr. in The Bachelor zou verschijnen zei hij "onafhankelijk en sterk" te zijn, maar ook een zachte kant te hebben. "Binnenkort word ik 36, dus het wordt tijd", vertelde hij over de liefde. "Mijn vrienden hebben allemaal al kinderen, dus ik heb het gevoel dat ik de laatste ben die die stap gaat nemen."

Beeld uit video: Trailer The Bachelor (2018) met Arie Luyendyk3:26
Afspelen knop

Trailer The Bachelor (2018) met Arie Luyendyk

Trailer The Bachelor (2018) met Arie Luyendyk


Lees meer over:
The BachelorArie Luyendyk jr.

Aanbevolen artikelen