Sylvia Geersen is "diep geraakt" door de wijze waarop de EO is omgegaan met een interview dat zij onlangs gaf voor het programma Adieu God?

Het model vertelde aan presentator Tijs van den Brink onder meer dat ze afgelopen jaar een miskraam kreeg en dat ze binnen enkele jaren wil toetreden tot de Jehova's Getuigen. De uitzending waarin Geersen te zien is komt zondagavond op televisie, maar de EO bracht donderdag al een persbericht naar buiten. 

"Zoals de meesten waarschijnlijk al hebben gelezen, heb ik afgelopen jaar een miskraam gehad", schrijft Geersen op Instagram. "Dit persoonlijke nieuws heb ik in vertrouwen aan de makers van het televisieprogramma Adieu God? verteld. Helaas hebben zij ervoor gekozen om dit nieuws vroegtijdig, zonder mijn toestemming, de wereld in te helpen."

Kijkcijfers

"Dat de EO op zo'n schandalige wijze kijkcijfers probeert te scoren vind ik geen stijl en heeft mij diep geraakt", aldus de 32-jarige Geersen. 

Geersen werd bekend dankzij haar deelname aan Holland's Next Top Model. Ze trouwde begin vorig jaar met de Mexicaanse Rogelio Castro Martinez, voor wie ze tijdelijk naar Mexico verhuisde. In mei van dit jaar bevestigde Geersen dat de scheiding was aangevraagd.