Linda de Mol weet met haar nieuwe zaterdagavondshow Oh, wat een jaar steeds meer kijkers aan zich te binden. Met 1.839.000 kijkers staat de ‘retrotainmentshow’ bovenaan de lijst van best bekeken televisieprogramma's van de zaterdagavond.

In de tweede aflevering stond het jaar 1974 centraal. Karin Bloemen vormde een duo met captain Ruben Nicolai en Ad Visser streed met Jeroen van Koningsbrugge.

Oh, wat een jaar ging vorige week van start met 1,5 miljoen kijkers, maar de eerste aflevering werd volgens Stichting KijkOnderzoek ook achteraf goed bekeken. Via uitgesteld kijken kwam het totaal aantal kijkers uit op 1.769.000 kijkers.

De finale van Kroongetuige trok zaterdag 899.000 kijkers, goed voor een zesde plek in de ranglijst van Stichting KijkOnderzoek. Kroongetuige, waarin negen bekende Nederlanders een moord moesten oplossen in een afgelegen Zweeds dorpje, ging begin september van start met 780.000 kijkers. Het programma wordt volgende week opgevolgd door de nieuwe personalityshow &Chantal van Chantal Janzen.

Onvergetelijke herinneringen

De tv-show, getiteld Onvergetelijke herinneringen op SBS6 trok 319.000 kijkers. De liveshow, gepresenteerd door Irene Moors en Jeroen van der Boom, heeft de Alzheimer Stichting 8900 nieuwe donateurs opgeleverd. Volgende week vernieuwt SBS6 de zaterdagavondprogrammering met Circus Gerschtanowitz, een show gepresenteerd door Winston en Renate Gerschtanowitz.