Boer Riks, die meedeed aan het laatste seizoen van Boer Zoekt Vrouw, is getrouwd met zijn vriendin Nicole. De twee gaven elkaar op 16 september het jawoord en gingen vervolgens op huwelijksreis. 

Omdat het stel niet kon kiezen tussen een groot feest en een intieme bruiloft, kwamen er twee feesten. De officiële huwelijksdag werd op 16 september gevierd met naaste familie. "Een intieme groep, zodat iedereen waar je echt veel om geeft erbij is", vertelt Riks op de website van Boer Zoekt Vrouw. "Iedereen zag er stralend uit, maar Nicole in haar witte jurk natuurlijk in het bijzonder."

Zijn twee kinderen, Olivia en Owen, genoten volgens de boer ook van de trouwerij. "De kinderen vonden het prachtig allemaal, vooral Owen. Hij was de hele dag aan het lachen. Olivia vond het af en toe nog wat lastig, maar ook zij was heel vrolijk."

Een trouwpak droeg de boer niet; hij hield het bij een spijkerbroek en een sportief jack. "Ik moet wel mezelf blijven he." Het grote feest, waarbij een barbecue werd gegeven, vond afgelopen zaterdag plaats.

Koe melken

De huwelijksreis ging vervolgens naar een heuvelachtig gebied in de Verenigde Staten. Bij thuiskomst trok Nicole in bij Riks en zijn kinderen. "Het leven gaat natuurlijk gewoon door op de boerderij, dus daar moet ik ook genoeg ruimte en tijd voor hebben", aldus de boer. "Nicole begrijpt dit gelukkig helemaal. Af en toe een koe melken vindt ze trouwens wel leuk, maar ze doet ook graag haar eigen ding."

Riks ontmoette zijn toekomstige vrouw al voor de opnames van Boer Zoekt Vrouw, toen Nicole vakantiewerk deed op zijn boerderij in Canada.