Een herhaling van een uitzending van The Story Of My Life heeft woensdagavond 367.000 kijkers getrokken.  Naar het programma waarin Linda de Mol bekende koppels omtovert tot oudere versies keken vorige week nog 771.000 mensen. 

In de herhaling werden Wesley en Yolanthe Sneijder geïnterviewd. Vorige week werd een nieuwe uitzending van de reeks gebruikt: een interview met Winston en Renate Gerschtanowitz. 

Een nog niet uitgezonden aflevering met Victoria Koblenko en Evgeniy Levchenko ligt ook nog op de plank,  maar de programmaleiding koos voor een herhaling van de pilot met Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau. Die trok vorig jaar nog 1,1 miljoen kijkers.

De afgelopen weken moest The Story Of My Life het steeds afleggen tegen de concurrentie met Steenrijk, straatarm op SBS6 en Tussen kunst en kitsch op NPO 1. Beide programma's waren woensdag ook weer in trek.

Op de SBS-realityserie stemden 889.000 mensen af en Tussen kunst en kitsch was na het NOS Journaal van 20.00 uur (1,9 miljoen) het best bekeken programma van de dag met 1,6 miljoen kijkers.