Peter van der Vorst heeft zijn trip naar Miami moeten inkorten wegens orkaan Irma. De presentator was voor Van der Vorst ziet sterren op bezoek bij Gloria en Emilio Estefan, maar het stel moest vertrekken wegens dreiging van orkaan Irma.

De Nederlandse cameraploeg van Van der Vorst kreeg te horen dat ook zij zo snel mogelijk weg moeten uit de Amerikaanse kustplaats.

"Ik was bij hen thuis", vertelt Van der Vorst aan RTL Boulevard. "Ze waren al helemaal in de stress omdat al hun spullen geëvacueerd moesten worden. Alle auto’s, boten, kunstwerken en Grammy’s. Toch hebben ze heel uitgebreid de tijd voor ons genomen. Heel lief."

Na het interview kwam het team van Van der Vorst ziet sterren terug in het hotel en hoorden ze dat ze beter zo snel mogelijk konden vertrekken. De burgemeester van Miami Beach had gemeld dat iedereen voor vrijdagochtend geëvacueerd moest zijn.

"Heel veel mensen zijn nu ook al weg. Wij stappen zo in een taxi, op weg naar het vliegveld. Hopelijk lukt het om onze vlucht te halen."