Paul de Leeuw wil vervolg op latenightprogramma Lekker laat

Paul de Leeuw denkt na over een vervolg op het latenightprogramma dat hij deze maand vier weken lang presenteert op NPO 1. 

"Het is ontzettend leuk", vertelde De Leeuw dinsdag over het programma Lekker laat in De Coen en Sander Show. "De eerste week vond ik zwaar, omdat je de balans moet zien te vinden. Maar nu zijn we in de derde week en we hebben een waanzinnig leuk en goed team."

Zijn nieuwe programma heeft bestaansrecht, vindt de Leeuw. "Het wordt voldoende bekeken en de NPO is er heel blij mee. Soms zitten we op 600.000 kijkers en soms op 400.000. Als ze me nu voor nog een periode vragen, zou ik dat ontzettend leuk vinden, maar dat zit er nu helemaal niet in. Ik stop 23 juni en dan ben ik tot oktober met andere dingen bezig, zoals theater."

De Leeuw is bezig met contractbesprekingen met BNN-VARA. "Ik ga in ieder geval De kwis doen. Ik hoop dat Lekker laat ook door kan gaan, maar ik weet niet wat ze gaan doen."

Een overstap naar een commerciële omroep is voor De Leeuw sowieso geen optie. "Dat kan ik ook niet maken, want dat wordt absoluut niet geaccepteerd door de kijker."

Lees meer over:
Tip de redactie