Anouk keert terug als coach The Voice of Holland

Anouk keert terug als coach bij The Voice of Holland. Ze neemt de plaats in van vertrekkende coach Guus Meeuwis.

Dat werd vrijdag bekend gemaakt tijdens RTL Boulevard.

Anouk zal de andere drie coaches Waylon, Sanne Hans en Ali B vergezellen tijdens het programma. 

De 42-jarige zangeres was al coach tijdens het zesde seizoen van The Voice of Holland, maar gaf daarna te kennen wegens haar zwangerschap en geboorte van haar dochter niet plaats te zullen nemen in de rode stoel voor het zevende seizoen. Anouk werd vervangen door Waylon.

Terugkeer

Hoewel Anouk vorig jaar vertelde zich nooit echt prettig te hebben gevoeld als jurylid van het programma, was ze toentertijd al van plan om terug te keren in The Voice of Holland.  "Nu ga ik er anders in. Ik weet wat ik kan verwachten", aldus de zangeres in 2016. 

"Ik heb het tijdens het programma wel degelijk naar mijn zin gehad en onwijs veel gelachen, maar dat is er allemaal uitgeknipt", vertelt Anouk hier vrijdagavond over in RTL Boulevard. De terugkerende coach zegt ook niet per sé te hoeven winnen. "Het zou natuurlijk heel fijn zijn, maar het is niet dat ik depressief in mijn bed ga liggen als het niet gebeurt", lacht ze. 

Meeuwis

Meeuwis maakte afgelopen februari bekend te vertrekken als coach. "Als je het programma goed wil doen moet je er voor de volle 100 procent voor gaan en dat gaat volgend jaar niet, omdat ik zelf veel dingen wil doen", aldus de 44-jarige Meeuwis, die een seizoen coach is geweest bij het programma.

De winnares van het zevende seizoen van The Voice of Holland was Pleun Bierbooms, die 17 februari de finale won met het nummer What Hurts The Most.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie