Zondag 14 augustus 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Gordon trouwt voor RTL-programma met onbekende man

Gordon gaat voor een nieuw programma op RTL op zoek naar de man van zijn dromen. In de laatste aflevering is te zien met wie hij trouwt hij in Zuid-Afrika.
Door BuzzE/NU.nl

Dat bevestigt een woordvoerder van RTL. 

"Als ik er nu aan denk, breekt het zweet me uit", schrijft Gordon zelf op Facebook. "Wie wordt straks ongevraagd de 'first man of showbizz' naast mij? Wie durft het aan die stap te zetten en is bereid zijn leven met mij te delen? Wie temt dit beest en heeft zoveel liefde en oprechtheid en warmte dat niets de liefde in de weg staat."

De 48-jarige presentator zegt niet wanhopig op zoek te zijn naar een man. "Ik heb altijd gezegd dat ik wil trouwen voor mijn vijftigste en dat is volgend jaar, dus die belofte los ik in aan mezelf."

Geïnteresseerden kunnen zich melden bij RTL door een vragenlijst in te vullen. Het is nog niet bekend wanneer de serie wordt uitgezonden.

De 48-jarige presentator en zanger kondigde zo'n anderhalf jaar geleden al aan via een tv-programma te zoeken naar de liefde van zijn leven. Het programma kwam toen echter niet van de grond.


Lees meer over:

Gordon

Aanbevolen artikelen