Discovery's How Do They Do It? heeft nieuwe presentatoren

Het Discoveryprogramma How Do They Do It? krijgt weer nieuwe presentatoren. Thijs Meeuwsen en Joep ten Hove, beter bekend als de Bucket Boys, zijn vanaf september het gezicht van het documentaireprogramma. 

Dat maakte Discovery dinsdag bekend.

Acteur Teun Luijkx maakte vorig jaar nog zijn debuut als presentator in How Do They Do It?. Hij werd bijgestaan door Joep van Deudekom, die het programma al vier seizoenen presenteerde. Joep blikte terug op zijn favoriete afleveringen terwijl Teun nieuwe items maakte.

Teun en Joep maken dus plaats voor Thijs en Joep, die voortaan op zoek gaan naar de wijze waarop alledaagse en minder alledaagse producten tot stand komen. Het duo werd bekend als de Bucket Boys, naar het onlineprogramma waarin ze samen met kijkers bucketlisten afwerkten.

“Dat we nu voor Discovery aan de slag gaan, hadden we niet durven bedenken, maar alles is mogelijk als je maar wilt”, reageren Thijs en Joep, die vanaf 26 september te zien zijn op de zender. “En wij willen wel! Nieuwsgierigheid zit in onze aard dus dit programma is ons op het lijf geschreven.”

Lees meer over:
Tip de redactie