Deelneemster klaagt America's Got Talent aan na beledigingen

Een van de deelneemsters van America's Got Talent klaagt de show aan nadat Tyra Banks haar tijdens de opnamen vernederde in het bijzijn van haar dochtertje.

De deelneemster had samen met haar man een liedje opgevoerd dat door de jury kritisch werd beoordeeld, meldt Variety. Banks deed er een schepje bovenop door de dochter van de deelneemster te betrekken toen ze het optreden afkraakte. Zo grapte Banks bijvoorbeeld tegen de dochter dat ze waarschijnlijk bij toeval is verwekt.

"Na de show was mijn dochter getraumatiseerd en zwaar depressief", valt te lezen in de juridische documenten. “Telkens wanneer ze het liedje hoort raakt ze in paniek”, vervolgt de verklaring.

Kandidaten van America's Got Talent tekenen een contract waarin staat dat de juryleden ze belachelijk mogen maken of afkraken. Maar dat geldt niet voor toehoorders, laat staan minderjarigen, zo beweren de advocaten van de deelneemster. De producenten van de show hebben al besloten het gewraakte deel niet uit te zenden maar daar neemt de voormalige deelneemster geen genoegen mee. Ze eist een schadevergoeding.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie