Tony Star vond bloot zijn in 'Adam zkt. Eva VIPS' moeilijk

Voormalig Oh Oh Cherso-deelnemer Tony Star (Tony Wynczynski) vond het moeilijk om voor het programma Adam zkt. Eva VIPS uit de kleren te gaan.

"Dat was wel een obstakel", aldus Wynczynski in gesprek met De Telegraaf.

"Ik dacht: ik bluf me er wel even doorheen, ik doe mijn broek uit en ga ervoor. Tot ik op het vlotje op mijn Eva's stond te wachten. Kan ik nog terug, schoot door mijn hoofd. Maar nee, je kunt niet terug. Ik ben in mezelf gaan praten: jij wilde die uitdaging aangaan, zie het als een kans, zie het als een mogelijkheid. De vrouwen die er zo aankomen gaan het ook voor jou doen, heb er maling aan."

Reacties

De voormalig realityster, bekend als Sterretje uit Oh Oh Cherso, heeft maling aan de reacties die hij straks zal krijgen. 

"En dan denk je eraan dat er straks meningen hier en daar zijn. Ik heb tegen mezelf gezegd: luister, ik ga dit helemaal voor mij doen. Er ligt hier een prachtig eiland met alles erop en eraan. Het is toch achterlijk dat tegen te willen houden? Dus boxershort uit."

Voor zijn naakte avontuur raakte Wyczynski acht kilo kwijt. "Het was nodig, er mogen er nog wel tien af. Ook om me zelfverzekerder en fijner te voelen."

In het RTL5-programma Adam zkt. Eva VIPS gaan, redelijk, bekende Nederlanders op een tropische bestemming naakt op zoek naar een partner. De serie is vanaf 18 mei te zien.

Lees meer over:
Tip de redactie