Feyenoord trekt op televisie ook dag na kampioenschap veel kijkers

Ook een dag na het kampioenschap scoort voetbalclub Feyenoord op televisie. De huldiging van het team op de Coolsingel werd door 595.000 televisiekijkers bekeken. 

Op de avond stemden 1,14 miljoen mensen af op NPO 1 voor de documentaire Feyenoord op 1 over een groep supporters die werd gevolgd in de laatste weken naar het kampioenschap.

Anita Witzier is maandag met de start van het derde seizoen van Anita wordt opgenomen op NPO 1 onder het miljoen blijven steken. De eerste aflevering trok 876.000 kijkers, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

Het NOS Journaal van 20.00 uur trok maandag de meeste kijkers: 2,5 miljoen. Ook daarin werd veen aandacht aan de huldiging van de nieuwe landskampioen besteed.

Studio Sport

Ruim drie miljoen mensen hebben zondagavond de ontknoping van het voetbalseizoen bekeken bij Studio Sport Eredivisie (NPO 1).

Het programma trok volgens de Stichting KijkOnderzoek 3.102.000 kijkers. Het daaropvolgende Journaal van 20.00 uur trok nog 13.000 mensen meer en was daarmee het best bekeken programma van de dag.

Lees meer over:
Tip de redactie