Robert Jensen heeft voor zijn nieuwe programma Jensen USA acteur Charlie Sheen geïnterviewd. De presentator is bij de acteur thuis geweest voor een interview.

"We hebben daar ongeveer drie uur gezeten in zijn huis in Beverly Hills, bij zijn zwembad gezeten, sigaren gerookt en gesproken over zijn leven", aldus Jensen in gesprek met Lex Gaarthuis bij Radio 10. 

De presentator durfde voorafgaand aan het interview niet te zeggen wie zijn bekende gast was. Jensen vreesde dat Sheen op het laatste moment zou afzeggen, mede omdat de acteur in opspraak is geraakt door zijn verslavingen.

"Het is gewoon een geweldige gast. Hij zag er goed uit, hij heeft natuurlijk nogal wat meegemaakt to put it mildly. Ik dacht: misschien is hij helemaal verlopen of kan hij niet meer praten, maar het tegenovergestelde was waar. Hij zag er bijzonder goed uit en keek goed uit zijn ogen", aldus Jensen.

'Absolute droomgast'

Jensen kondigde vorige week al aan een afspraak te hebben met "zijn absolute droomgast", maar hij wist niet zeker of deze doorging. "Als je hoort wie het is, snap je dat ook wel. Ik durf er gewoon niet vanuit te gaan", zei hij toen. Het interview met Sheen is op 18 mei te zien op RTL 5. In Jensen USA voelt de voormalig talkshowhost meer beroemdheden aan de tand.