Geraldine Kemper (27) vindt haar opdrachtgever BNN ontzettend leuk. De presentatrice heeft al jaren succes bij de omroep, maar is nog steeds bang dat ze ontslagen zal worden.

"Dat speelde vooral in de eerste drie, vier jaar, maar het is een angst die nooit weggaat", zegt Kemper in gesprek met de VARA Gids.

"Het is zulk leuk werk. En er hoeft maar even een ander jong wulps meisje voorbij te komen dat beter is en ze kiezen voor haar."

Naast haar angst om ontslagen te worden, kan Kemper ook onzeker zijn over haar bekendheid en hoe ze die op peil moet houden.

"Als mensen niet naar je willen kijken, waarom zou BNN dan nog een programma om je heen willen bouwen? Dus wil je graag dat mensen naar je kijken. En hoe je dat voor elkaar krijgt… Ja, ik ben niet iemand die zich graag op de rode loper vertoont en jurken draagt, dat vind ik vreselijk."

Moeder

Over een ding hoeft Kemper zich geen zorgen te maken; haar moeder is ontzettend trots op haar. "Laatst hadden we samen een interview en toen vertelde ze dat ze het zo leuk vond dat ik een keer de langste joint van de wereld had gerookt. Oké, weinig moeders die dat zouden zeggen."

Kemper werd vanaf 2009 een vaste waarde in het BNN-programma Spuiten en Slikken. Sinds 2012 presenteert ze onder andere 3 op reis.