RTL Boulevard besteedde donderdagavond voor het eerst aandacht aan de vermeende affaire van Humberto Tan en Dionne Stax. Het programma kreeg kritiek omdat de RTL-collega niet werd besproken. 

Zo zei onder meer oud-collega Winston Gerschtanowitz in de ochtendshow van Lex Gaarthuis zich te verbazen dat er in het programma nauwelijks aandacht aan het onderwerp is besteed. "Als Albert er nog was geweest, in het oude Boulevard, dan had het zeker in de uitzending gezeten."

Donderdagavond besloten de huidige presentatoren Beau van Erven Dorens en collega Luuk Ikink toch in het kort op de vermeende affaire in te gaan, door middel van een discussie. Deze ging niet zozeer over het al dan niet plaatsvinden van de affaire, maar meer over de vraag of het onderwerp besproken moet worden in de media en door Tan en Stax zelf. 

"Ze zijn nu net opgejaagd wild. Je hoeft ze toch niet te dwingen om erover te praten?", zei misdaadjournalist John van den Heuvel. RTL-Boulevard's Frank Dane begreep daarentegen wel dat sommige mensen een verklaring verwachten. "Hij heeft een dagelijkse talkshow en is nu zelf het nieuws. Daar zou je toch iets over moeten zeggen? En wij eigenlijk ook."

In het programma werd uiteindelijk niet over de details van de affaire gesproken. Humberto Tan en Dionne Stax wilden volgens de presentatoren zelf ook nog geen commentaar op de kwestie geven.