Woensdag 5 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Jeroen Pauw ziet nieuwe samenwerking met Eva Jinek zitten

Jeroen Pauw ziet in de toekomst een nieuwe gezamenlijke talkshow met Eva Jinek wel zitten. "​Ons programma had een soort duidelijkheid vanwege de Tweede Kamerverkiezingen. Bij meer van dit soort grote gebeurtenissen kan ik me voorstellen dat we het vaker gezamenlijk doen."
Door NU.nl

De presentator zegt in gesprek met AD dat hij zich een soortgelijke samenwerking kan voorstellen voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. "Dat zou misschien zo'n moment kunnen zijn."

Van eind februari tot vrijdag 17 maart werkte het duo samen aan de latenight talkshow bij NPO1. Maandag is Pauw begonnen aan zijn eigen programma, over drie maanden is het weer de beurt aan Jinek.

"Wij hebben ontzettend fijn samengewerkt. Maar eerlijk gezegd had ik daar ook wel mijn geld op gezet. We vertrouwen elkaar en gunnen elkaar de ruimte. Ook waren er geen discussies over de inhoud van de uitzendingen", aldus Pauw, die daaraan toevoegt dat het hielp dat het een spannende periode was in aanloop naar de verkiezingen.

"Nu volgt een saaiere periode, namelijk de formatie. Ik denk niet dat gezamenlijk doorgaan nu nog zo succesvol zou zijn", besluit de presentator.

Naar de eerste aflevering van Pauw keken maandagavond 883.000 mensen.


Lees meer over:

Eva JinekJeroen Pauw

Aanbevolen artikelen