Humberto Tan en Merel Westrik vormen woensdag eenmalig een tv-duo. De twee presenteren op woensdag 15 maart RTL: De uitslagenavond

Dat maakte RTL donderdag bekend.

Vanuit de studio van RTL Late Night presenteren Humberto Tan en Merel Westrik woensdag vanaf 20.30 uur een programma vol verkiezingsuitslagen en discussies met verschillende prominente gasten.

Frits Wester is de hele uitzending te gast en analyseert de laatste ontwikkelingen met oud-politici, opiniemakers en BN'ers. Onder anderen Onno Hoes, Myrthe Hilkens, Jack de Vries, Jort Kelder en Gerdi Verbeet schuiven aan. Di-rect verzorgt de muzikale ondersteuning.

"Door deze samenwerking gaan we op een attractieve manier de verkiezingsuitslag verslaan", zegt Tan. "RTL Nieuws gebundeld met de talkshowsetting van RTL Late Night zorgt voor een nieuwe dynamiek."

Voor zijn eenmalige co-host Westrik is de uitslagenavond het politieke hoogtepunt van het jaar. "Daarom verhuizen we voor één avond de RTL Nieuws-desk naar de studio van RTL Late Night om de hele avond live de uitslagen te kunnen verslaan. Een mini-verhuizing voor een bijzonder spannende avond; de redactie en ik kijken er naar uit."