Yvonne Coldeweijer ziet zichzelf als een voorbeeld voor de mensen die haar vlogs bekijken. Daarom vindt ze het "belachelijk" dat sommige andere vloggers er voor kiezen botox of fillers in te laten spuiten om meer kijkers te trekken.

"In de Keet!-periode heb ik er ingeramd gekregen dat ik een voorbeeld was voor mijn kijkers. Dat heb ik nog steeds in mijn achterhoofd. Ik moet mezelf kunnen zijn, maar ik hoef niet álles te laten zien", aldus de 30-jarige presentatrice in gesprek met Flair.

Zo was er een periode waarin ze erg ongezond at en er bewust voor koos dat niet te delen met haar volgers. "Ik wist dat ik door een fase heen moest, dus ik ga zoiets niet in mijn vlogs laten zien."

Coldeweijer vindt dat mensen die gezien worden als rolmodel beter zouden moeten nadenken over wat ze meegeven. "Wat moet iemand van veertien denken als jij, hun voorbeeld, het signaal afgeeft dat je niet mooi genoeg bent? Wees gewoon tevreden met wie je bent. Ik sluit niet uit dat ik op mijn 45e ooit een beetje botox ga gebruiken, maar kom op zeg, sommige van die meiden zijn nog niet eens 25 en kunnen niet meer fronsen. Dat vind ik echt erg."