Eva Jinek heeft dinsdagavond een recordaantal kijkers getrokken met haar talkshow. Ruim 1,4 miljoen mensen zagen Patricia Paay haar verhaal doen in de uitzending.

De cijfers zijn vermoedelijk te danken aan het bezoek van Patricia Paay aan de show. Zij deed dinsdagavond eenmalig haar verhaal nadat vorige week een seksvideo van haar was uitgelekt.

"Ja, ik wist dat dat opgenomen was. Op dat moment vond ik dat goed. Je verwacht alleen niet dat zoiets gedeeld wordt", vertelde Paay dinsdagavond in Jinek over het uitlekken van twee video's waarop ze intiem was met een man. Eerder zei haar advocaat, Johan Langelaar, nog dat Paay niet wist dat ze gefilmd werd.  

Het vorige record van Jinek stond op 1,06 miljoen kijkers en werd twee weken geleden neergezet. RTL Late Night had dinsdagavond weer het nakijken. De concurrerende show heeft het al weken moeilijk. Dinsdag keken nog slechts 468.000 mensen.

Het best bekeken programma van de dinsdag was het NOS Journaal van 20.00 uur. Dat trok 2,1 miljoen kijkers. De wereld draait door volgt met 1,5 miljoen kijkers.