Humberto Tan gaat volgende maand een nacht doorbrengen in het Glazen Huis. Dat beloofde de presentator dinsdagavond aan dj's Eva Koreman, Domien Verschuuren en Frank van der Lende.

Het drietal was te gast bij RTL Late Night en maakte van de gelegenheid gebruik om Tan als "slaapgast" te vragen voor Serious Request. De presentator reageerde niet meteen enthousiast. "Kom op, ouderwets radio maken, je oude liefde", probeerde Van der Lende. "Nou, ik kom wel een keertje slapen", zegde Tan uiteindelijk toe.

Verschuuren gaf zijn collega Van der Lende, die voor de eerste keer meedeed aan de actie, alvast een paar tips. "Regel één is genieten, want het wordt een bijzondere week", aldus Verschuuren, die voor de derde keer het Glazen Huis ingaat. "Maar het is ook heftig: weinig slapen, niet eten."

Sla 

"Ik zou van tevoren genoeg slapen", aldus Verschuuren. "En laat je maag wennen aan minder eten. Ik eet een week voor het begint geen rijst en aardappelen meer. Dan stap ik over op sla."

Het is dit jaar voor het eerst dat er twee in plaats van drie dj's plaatsnemen in het Glazen Huis, dat deze keer in Breda staat. Eva Koreman gaat verslag doen tijdens de actie en springt eventueel bij als Verschuuren en Van der Lende het niet volhouden met z'n tweeën.

3FM-dj's over Glazen Huis mét asielkat en zónder derde dj
3FM-dj's over Glazen Huis mét asielkat en zónder derde dj