De Toppers komende jaren exclusief bij SBS6

De Toppers verbinden zich de komende jaren exclusief aan SBS6. De zender zendt de concerten, soaps en reizen van het gelegenheidstrio uit. 

Tijdens de jaarpresentatie in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam maakte de zender ook de komst van ex-judoka Dennis van der Geest als nieuwe presentator bekend. Samen met Kim-Lian van der Meij presenteert hij Ninja Warrior. In dit programma gaan deelnemers een sportieve uitdaging aan op een spectaculair parcours. 

Van der Geest neemt ook de presentatie van het nieuwe programma De wereld rond met 80-jarigen op zich, waarin acht levenslustige tachtigjarigen de reis van hun leven mogen maken.

Rik van de Westelaken presenteert bij SBS6 het programma 5 Golden Rings. In dit internationale format, een gameshow, moeten deelnemers kennisvragen beantwoorden door per vraag een ring op een plaats op de interactieve led-vloer te leggen.

Pretentieloos

Directeur content Remco van Leen noemde SBS6 tijdens de presentatie 'een pretentieloze zender'. "En daar schamen we ons niet voor. We maken programma's voor de gewone man. We brengen herkenbaarheid. What you see is what you get. De kloof tussen de burger en de politiek wordt steeds groter, juist vanwege dat opgeheven vingertje. Dat zijn mensen zat en wij ook. Wij doen daar niet aan mee."

Naast de nieuwe titels werkt de zender voor volgend jaar aan een grote nieuwe dramaserie. "In de lijn van Celblok H en Dokter Tinus moet dat onze derde klapper worden." Die eerste twee series krijgen in 2017 een nieuw seizoen. Ook brengt SBS6 een nieuw programma met Frank Visser: mr. Frank Visser rijdt visite. Daarnaast keert De Smaakpolitie met Rob Geus terug en maakt Lucille Werner in februari na tien jaar weer De mis verkiezing.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie