Robbie Williams had woensdagavond bij RTL Late Night "geen idee" wie Max Verstappen is. De redactie van het programma had geregeld dat de Formule 1-coureur een videoboodschap opnam voor de zanger.

Presentator Humberto Tan was in de veronderstelling dat Williams van Formule 1 hield. "Helemaal niet. Wie heeft je dat verteld? (..) Tenzij je nu een Formule 1-coureur hebt geregeld.. Ik houd van F1", grapt de zanger.

De zanger was verbaasd toen Verstappen hem in de boodschap uitnodigde voor een race. "Het is vast een aardige jongen, maar ik heb geen idee wie hij is."

"Het is onze beste coureur. Dat is Max Verstappen", legde Tan uit. "Succes voor hem en voor Nederland", grapt Williams. Hij zegt wel in te gaan op de uitnodiging van Verstappen. "Hij vraagt het zo lief. Natuurlijk ga ik kijken hoe auto's rondjes rijden."

Williams was te gast bij RTL Late Night voor de promotie van zijn nieuwe album Heavy Entertainment Show.

Angels

Tijdens het nummer Angels fluisterde Williams iets in het oor van Tan, waarna hij moest lachen. Kijkers vroegen zich op sociale media af wat de zanger zei tegen Tan.

Donderdag legt de presentator op Instagram uit wat Williams fluisterde: "Het spijt me heel erg, maar ik liet net een scheet op jouw tafel toen ik erop zat."

Bekijk het fragment met Verstappen: