Martine Bijl presenteert 'in principe' volgend seizoen Heel Holland Bakt

Martine Bijl presenteert in principe het volgende seizoen van Heel Holland Bakt. Het huidige seizoen wordt gepresenteerd door André van Duin.

"Indien Martine fit is, doet zij het volgend jaar gewoon weer", vertelt Omroep MAX-baas Jan Slagter donderdag in gesprek met NU.nl. 

Bijl werd vorig jaar getroffen door een hersenbloeding, waardoor ze de presentatie van het bakprogramma niet meer op zich kon nemen. "Als haar gezondheid zich doorzet zoals het hoort door te zetten, gaat zij het volgend jaar doen", zegt Van Duin.

Volgens Slagter zijn er duidelijke afspraken gemaakt over de presentatie van de komende seizoenen. "André is de tijdelijke vervanger, daar hebben we duidelijke afspraken over gemaakt. Gelukkig heeft André nog genoeg andere projecten."

Video: Martine Bijl presenteert 'in principe' volgend seizoen Heel Holland Bakt

Dankbaar

De presentatie van Van Duin is zeer goed ontvangen door kijkers. Mede daarom zien veel mensen de komiek graag terugkeren in het nieuwe seizoen. "Ik zou het natuurlijk erg graag willen doen, maar het programma is en blijft van Martine. Ik ben een soort tussenpaus."

"Ik ben wel erg blij met de reacties. Ik had dat eerlijk gezegd niet verwacht, dus ik ben er heel dankbaar voor."

Tip de redactie