Erben Wennemars presenteert programma op Omroep MAX

Ex-schaatser Erben Wennemars gaat een programma maken voor Omroep MAX.

Dit maakte de omroep donderdag bekend op de najaarspresentatie in Amsterdam. In het televisieprogramma Het boerenleven kijkt Wennemars mee in het leven van drie Nederlandse boeren. Hij volgt onder meer een Brabantse boer die waterbuffels houdt en van de melk zelf zuivel maakt.

Het programma is vanaf donderdag 15 december te zien op NPO1.

Indonesië

Ben Cramer, Johnny Rep, Laurens van Rooyen, Noraly Beyer, Sandra Reemer, Carry Tefsen, Willeke van Ammelrooy en Penny de Jager zijn te zien in het nieuwe tv-programma Gouden jaren: Indonesië.

In het programma reizen de acht landgenoten op leeftijd voor een lang verblijf naar Yogyakarta, de culturele hoofdstad van Indonesië. Vanuit een traditioneel onderkomen beleven, ervaren en proeven zij het authentieke Indonesië.

Evergreen top 1000

Het radioprogramma Evergreen Top 1000 krijgt een versie op televisie. In het NPO1-programma neemt Manuëla Kemp de kijker vanaf 7 november een week lang mee naar het collectieve muziekgeheugen van de jaren zestig en zeventig. Het programma is gebaseerd op de mooiste liedjes uit de Evergreen Top 1000 die jaarlijks wordt uitgezonden op NPO Radio 5.

In het nieuwe programma Hoe word ik 100 volgt MAX zes mensen die lijden aan welvaartsziektes zoals diabetes, hart- en vaatziekten, overgewicht en stress. In vijf maanden proberen deze mensen onder begeleiding van een medisch team van hun aandoeningen en hun medicatie af te komen door simpelweg gezond te leven. Hoe word ik 100 begint woensdag 9 november op NPO1.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie