Bert van der Veer vindt het geen goed idee om een realityserie met Judtih Osborn te krijgen. De televisiemaker noemt de uitzending van Jouw vrouw, mijn vrouw vips een "eenmalig avontuur".

"Soms als we samen televisie kijken roepen we tegen elkaar: 'Hier moet een camera op', vanwege al het commentaar dat we leveren. Maar dat is niet zo'n goed idee, ik heb al zo weinig vrienden", aldus Van der Veer in gesprek met VARAgids.

De televisiemaker heeft sinds acht jaar een relatie met Osborn, maar woont niet samen met de ondernemer. Voorlopig blijven de twee "latten". "Zolang Juud mijn rolstoel nog niet hoeft voort te duwen, werkt deze constructie voor ons prima."

Onlangs veranderden de twee wel hun relatiestatus op Facebook van 'verliefd' naar 'verloofd', maar van een huwelijk lijkt geen sprake. "Dat was omdat we een samenlevingsovereenkomst hebben getekend om alles fatsoenlijk te regelen. Dat vond ik tijd worden omdat ik 65 ben geworden. Toen vonden we eigenlijk dat we dus ook verloofd waren. Ach, verloofd is toch geen burgerlijke status?"