De opnames van het Amerikaanse dansprogramma Dancing with the Stars zijn maandag tijdelijk stilgelegd toen een of meerdere mensen het podium op probeerden te komen na het optreden van de in opspraak geraakte zwemmer Ryan Lochte.

Na het optreden van de Olympische zwemmer en zijn danspartner Cheryl Burke kreeg het paar het commentaar van de jury te horen.

Toen jurylid Carrie Ann Inaba wilde spreken over het optreden, werd het in het publiek onrustig en was te zien hoe beveiligers in actie kwamen. Daarna besloot presentator Tom Bergeron om een reclameonderbreking in te lassen, meldt The Hollywood Reporter.

Na de onderbreking bedankte Bergeron de beveiligers en zei hij dat het programma te kampen had met 'een klein incident'.

In Dancing with the Stars nemen bekende Amerikanen het tegen elkaar op in een danscompetitie waarbij hun partners professionele dansers zijn. RTL zond tot 2009 ook een Nederlandse versie van het programma uit.

Bekijk de beelden:

Tankstation

Lochte, die tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro goud won met het Amerikaanse estafetteteam op de 4 keer 200 meter vrije slag, raakte vorige maand samen met drie andere Amerikaanse zwemmers in opspraak in Rio na een nachtelijk incident bij een tankstation.

De sporters beweerden te zijn beroofd, maar bleken dat te hebben verzonnen en zelf onder meer een toilet te hebben vernield. Lochte werd door de Amerikaanse zwembond tien maanden geschorst.