Ruud de Wild heeft nog altijd de ambitie om terug te komen met Ruuddewild.nl. De radio-dj mist het programma.

"Heel eerlijk: op het gebied van dat soort programma's maken mis ik het wel", vertelt de presentator in gesprek met NU.nl. Momenteel is De Wild op BNR Nieuwsradio te horen met het praatprogramma Ask me Anything

Bij de aankondiging van de komst van De Wild naar BNR werd al gemeld dat Ruuddewild.nl terug zou komen. Het programma was van 1999 tot 2004 iedere werkdag te horen op 3FM. Sindsdien werd het programma op 538 en Q-music uitgezonden.

De Wild wil nog niet zeggen waar en wanneer het programma terugkomt, maar kan in ieder geval verklappen dat zijn vaste sidekicks (zoals Jeroen Kijk in de Vegte en Sander de Heer) waarschijnlijk niet terugkomen. "Dat hoeft ook helemaal niet. Zij zijn mij niet trouw geweest en ik hen ook niet."

Activiteiten

De radio-dj zegt genoeg tijd voor andere activiteiten te hebben. "Ik las in de Telegraaf dat ik eigenaar zou zijn van het radiostation Decibel, maar dat is onzin", zegt De Wild lachend. "Maar inderdaad, ik heb genoeg tijd. Ik ben dan ook nog altijd bezig met schilderen."