Albert Verlinde presenteert RTL Live

Albert Verlinde presenteert afwisselend met Angela Groothuizen RTL Live. De entertainmentdeskundige is om de dag te zien in de middagshow die om 17.00 uur begint bij RTL4.

"Ik vind het heerlijk dat ik dit mag gaan doen. Iedere dag om 17.00 uur praten wij iedereen bij", aldus Verlinde in een reactie tijdens de perspresentatie van RTL. Verlinde zegt er naar uit te zien "samen de avond te beginnen" met het dagelijkse programma.

Verlinde maakte onlangs bekend te vertrekken bij RTL Boulevard, na vijftien jaar bij het programma te hebben gewerkt. Het entertainmentprogramma wordt in een nieuw jasje gestoken. Luuk Ikink, die als sidekick bij RTL Late Night is vertrokken, zal het programma presenteren. Hij doet dit samen met afwisselend Winston Gerschtanowitz, Ruben Nicolai en Beau van Erven Dorens.

RTL-programmadirecteur Erland Galjaard vertelt maandag tijdens de perspresentatie van RTL dat een groot gedeelte van de programmering bij RTL4 op prime time livetelevisie zal worden. "Dat is volgens mij wel nodig in een wereld waar alles heel hard gaat en steeds doorloopt."

Met RTL Live, RTL Boulevard, het RTL Nieuws en RTL Late Night kan de zender op die manier inspelen op de actualiteit.

Story of my life

Tijdens de presentatie werd ook het nieuwe programma Story of my Life toegelicht, dat vanaf 5 september te zien is. Linda de Mol spreekt in het programma met bekende Nederlanders, terwijl zij zich laten schminken zodat ze zichzelf kunnen zien als ouder persoon.

In de eerste uitzending zijn Yolanthe en Wesley Sneijder te zien die zich tien, twintig en veertig jaar ouder laten schminken en praten over de toekomst.

Vanaf donderdagavond 8 september presenteert Gordon Gieren met Goor waarbij hij met bekende Nederlanders kijkt naar tv-fragmenten uit hun verleden en grappen uithaalt met zijn gasten. De zanger is ook te zien in een tweedelige documentaire op zondagavond 25 jaar Gordon waarin hij wordt gevolgd in zijn reis naar zijn laatste concert.

Realityprogramma

Vanaf maandag 3 oktober presenteert Nicolette Kluijver op de vooravond een dagelijks realityprogramma Get the fuck out of my house. Honderd mensen wonen twee maanden in één huis. Voor alle mensen is één brood, één wc en drie bedden beschikbaar.

Lees meer over:
RTL
Tip de redactie