Bridget Maasland is vanaf eind augustus te zien als verslaggever bij RTL Boulevard. De afgelopen jaren was de presentatrice werkzaam bij SBS.

Dat meldt RTL Boulevard dinsdag. Maasland was tussen 2007 en 2012 ook werkzaam bij RTL. In die periode zat ze al eens op de presentatiestoel van het entertainmentprogramma.

SBS liet begin augustus weten dat Maasland en de commerciële zender "in goed overleg" uit elkaar zijn gegaan. De presentatrice was dit jaar nog te zien in het Net5-programma Bridget in Hollywood, waarin ze succesvolle Nederlanders in Los Angeles bezocht.

RTL Boulevard ondergaat eind augustus een metamorfose. Eerder werd bekendgemaakt dat Ruben Nicolai en Luuk Ikink het team gaan versterken. Entertainmentdeskundige Albert Verlinde vertrekt per 26 augustus.

Amsterdam

Het programma wordt vanaf eind augustus niet alleen door nieuwe mensen gepresenteerd, ook wordt het programma voortaan gemaakt vanuit Amsterdam in plaats van vanuit Hilversum. De studio verhuist naar het Leidseplein, met uitzicht op het plein zelf.