Ook Rapper Dio in Expeditie Robinson

Rapper Dio doet mee aan het zeventiende seizoen Expeditie Robinson. RTL5 bevestigde donderdag zijn deelname. 

Dio ging voor advies langs bij voormalig expeditieleden rapper Sef en acteur Géza Weisz. Zij waren in 2013 kandidaat tijdens het veertiende seizoen van het populaire RTL5-programma, toen ex-judoka Edith Bosch de finale won van Geraldine Kemper en Anna-Alicia Sklias.

Sef en Géza Weisz raden hun vriend Dio aan zich bescheiden op te stellen en het spel niet te hard te spelen. Het beste is om de kat eerst uit de boom te kijken, zegt Sef. ''Ik zou niet te vroeg in de aanval gaan'', vervolgt Sef. ''Zorg ervoor dat je goed in de groep ligt. Steek niet te veel boven de rest uit."

Met zijn meest recente album De Man spreekt Dio verschillende muziekliefhebbers aan, waardoor hij voor zowel festivals als in de clubs veel geboekt wordt. Naast een carrière als rapper is Dio al twee keer verkozen tot best geklede man van Nederland, in zowel 2009 als 2015.

Dio neemt het op tegen Koos van Plateringen van Shownieuws, wereldkampioen kitesurfen Jalou Langeree en voormalig wielrenner Thomas Dekker. Andere kandidaten zijn actrice Elle van Rijn, model Chloe Leenheer, vlogger Anna Nooshin, presentator Lex Uiting en acteur Bartho Braat. Ook Miss Nederland Jessie Jazz Vuijks doet mee.

Expeditie Robinson is vanaf donderdag 8 september te zien op RTL 5.

Lees meer over:
Tip de redactie