Khalid Boulahrouz maakt televisieprogramma over agressie bij voetbal

Khalid Boulahrouz maakt voor BNN-VARA een programma over agressie bij voetbal. Samen met Sophie Hilbrand gaat de oud-voetballer op zoek naar verhalen over temperament op het voetbalveld.

BNN-VARA maakt tijdens de perspresentatie woensdag bekend dat geweld langs de lijn een belangrijk thema wordt in het nieuwe televisieseizoen. Voor het programma gaan de twee in gesprek met mensen in en rondom drie amateurvoetbalteams die bekendstaan om wangedrag op en buiten het veld.

Hilbrand maakt voor de omroep niet alleen Buitenspel, maar gaat ook aan de slag met een tweede seizoen van haar programma Sophie in de kreukels. Ditmaal gaat ze in gesprek met bekende Nederlandse mannen.

In het programma onderzoekt de presentatrice het taboe rondom cosmetische ingrepen met onder anderen Ronald de Boer die vertelt over zijn haartransplantaties.

Nieuw seizoen

Floortje Dessing reist terug naar Syrië om te zien hoe het leven er nu aan toe gaat. Ook zijn er documentaires, zoals Team Gaza over een voetbalteam in de Gazastrook en De Moskeemannetjes over vrijwilligers rond de moskee in Roosendaal.

Voor de hele familie presenteert Freek Vonk een nieuwe quiz over wilde dieren. In het voorjaar begint KLEM, een psychologische thrillerserie van eigen bodem. Paul Witteman gaat op zoek naar methoden om gelukkig te worden in Witteman ontdekt: het geluk en probeert die methoden ook zelf uit.

Na de winter begint ook een serie over hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij het advocatenkantoor Meijering en Ficq.

Lees meer over:
Tip de redactie