Albert Verlinde stopt na vijftien jaar bij RTL Boulevard. Op vrijdag 26 augustus heeft hij zijn laatste uitzending als entertainmentdeskundige.

"Om de zoveel jaar is het goed om eens terug te kijken, maar vooral vooruit te kijken. Na precies 15 jaar en de verhuizing van RTL Boulevard naar het Leidseplein vond ik het een mooi en natuurlijk moment om te stoppen en een volgende stap te gaan maken", aldus Verlinde in een reactie.

De entertainmentdeskundige is niet alleen een bekend gezicht van het programma maar volgde Joop van den Ende op 1 maart 2015 op als directeur van Stage Entertainment Netherlands.

Terugblik

In een speciale uitzending blikt Verlinde op 26 augustus terug op de ruim 2.600 afleveringen die hij maakte. "Ik heb er vreselijk van genoten en met veel plezier met iedereen voor en achter de schermen gewerkt. Ik bedank RTL en alle collega's waar ik dag in en dag uit mee heb mogen werken voor de prachtige, emotionele en waanzinnige jaren."

RTL laat weten met Verlinde in gesprek te zijn over een nieuwe samenwerking. Een vaste vervanger voor de entertainmentdeskundige wordt niet gezocht. Mogelijk nemen Peter van der Vorst, Marjolein Keuning, Mattie Valk en Frank Dane meer afleveringen over.