Bridget Maasland en Jan Kooijman vakantiekrachten Radio 2

Roel van Velzen, Jan Kooijman, Bridget Maasland en Eddy Zoëy nemen in augustus het radioprogramma van Wouter van der Goes over op NPO Radio 2. 

De vakantiekrachten nemen van 25 juli tot en met 19 augustus ieder een week voor hun rekening. Ze zijn elke werkdag tussen 16.00 en 18.00 uur te horen op NPO Radio 2 op het tijdstip van Wout2day (KRO-NCRV), kondigde de NPO maandag aan.

Wouter van der Goes gaat met een gerust hart op vakantie. "We gaan in de zomer vol gas door met vier fantastische invallers'', zegt Wouter. "Ik ben ontzettend blij en trots dat deze bijzondere tv-makers en artiesten mij willen vervangen. Jan, Bridget, Eddy en Roel weten wat mijn luisteraars willen horen. De vier vervangers drukken natuurlijk wel hun persoonlijke stempel op het programma."

Voor Eddy Zoëy en Bridget Maasland is radio maken bekend terrein. Ze maakten eerder al radioprogramma’s bij Radio 2 en 3FM. Voor Roel van Velzen is het zijn presentatiedebuut. "Goede radio maken is veel moeilijker dan het lijkt. Maar samen met Wouters redactie durf ik het wel aan. Een hele toffe uitdaging om het nu eens van de andere kant te beleven. Ik heb er veel zin in!"

Jan Kooijman bijt in de week de week van 25 juli het spits af. Bridget is vanaf 1 augustus te horen en Eddy de week daarna. Roel neemt de laatste week vanaf 15 augustus voor zijn rekening.

Tip de redactie