Maandag 15 augustus 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Opnamelocaties toegevoegd aan nieuwe autoshow Jeremy Clarkson

De nieuwe show The Grand Tour van de voormalig Top Gear-presentatoren Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May zal ook worden opgenomen in Groot-Brittannië, Verenigde Staten en Duitsland.
Door NU.nl

Eerder werd al bekend dat opnamen voor de show zullen plaatsvinden voor een livepubliek in Johannesburg (Zuid-Arika), meldt The Guardian donderdag.

"Met deze verschillende locaties spelen we in op het idee dat we de show naar fans overal ter wereld brengen", zegt vicepresident van producent Amazon Jay Marine. Binnenkort komt Amazon met een wedstrijd waar fans toegang tot de opnamen, inclusief vlucht, verblijf en meet en greet met de presentatoren, kunnen winnen.

Volgens de producent vinden de opnamen op iedere locatie plaats in een "gigantische" tent. The Guardian schrijft dat het aannemelijk is dat binnenkort nog meer opnamelocaties worden toegevoegd.

Top Gear

The Grand Tour is het nieuwe programma van voormalig Top Gear-presentator Clarkson. Hij moest stoppen met Top Gear na een conflict met een producer.

Chris Evans, die de rol van Clarkson invulde in het nieuwe seizoen van Top Gear, stopte afgelopen week als presentator bij het programma. Mogelijk vanwege tegenvallende kijkcijfers en een slechte relatie met collega-presentator Matt LeBlanc.


Lees meer over:
top gearJeremy ClarksonThe Grand Tour

Aanbevolen artikelen