Arjen Lubach stopt voorlopig met het bijhouden van een dagelijks videologboek, een zogeheten vlog. De presentator zegt niet genoeg tijd over te houden voor andere projecten in zijn leven.

Dat maakt Lubach dinsdag middels een videoboodschap bekend. Volgens hem neemt het opnemen, de montage en de publicatie net iets teveel tijd in beslag. 

De presentator, die vorige week de Zilveren Nipkowschijf voor het programma Zondag met Lubach kreeg uitgereikt, zegt het in principe niet erg te vinden veel tijd aan zijn vlogs te besteden. 

"Ik houd ervan als het meeste van mijn tijd wordt opgeslokt, ik vind dat soort projecten het leukst. (...) Het is goed als er iets is waar al je tijd naar toe gaat."

Bekijk: Mededeling in videoblog Arjen Lubach

Mededeling in videoblog Arjen Lubach
Mededeling in videoblog Arjen Lubach

Ambities

Maar volgens Lubach ligt het dagelijks bijhouden van zijn vlog op dit moment niet geheel in lijn met zijn ambities. "Wil ik een succesvolle dagelijkse vlogger worden? Dat weet ik helemaal niet. Het lijkt me wel grappig, maar grappig is niet genoeg."

Lubach, wiens vlog bijna dertienduizend abonnees heeft, benadrukt dat hij niet helemaal gaat stoppen met vloggen. "Als er iets leuks te filmen is, blijf ik dat online zetten."