Rob Lowe gestrikt voor Comedy Central's The Roast

De 52-jarige acteur Rob Lowe is gestrikt voor Comedy Central's The Roast.

Dat maakt Comedy Central donderdagavond bekend via Twitter. "Van gebeiteld naar verbrijzeld. Bereid je voor Rob Lowe", is in het bericht te lezen.

Het programma, waarin bekende mensen op humoristische wijze worden afgezeken, wordt volgens de zender deze zomer nog uitgezonden.

Eerder werden in de show onder meer David Hasselhoff, Donald Trump, Pamela Anderson en Charlie Sheen te grazen genomen. Vorig jaar was Justin Bieber aan de beurt.

"Wat een sensatie om nogmaals in de voetsporen van Justin Bieber te treden. Ik kijk uit naar een avond vol hilarische grappen die gerecycled zijn uit de James Franco Roast. Ik wil mijn dankbaarheid uitspreken aan mijn overleden familieleden, die deze veelbelovende avond niet uit hoeven te zitten", laat Lowe in een verklaring weten, meldt The Hollywood Reporter.

In hetzelfde bericht grapt Comedy Central-baas Kent Alterman: "Rob Lowe is knap, getalenteerd, succesvol en knap. Hij móét worden geroosterd".

Brat Pack

Lowe is een Amerikaanse acteur die onder meer de rol van spindoctor Sam Seaborn in The West Wing speelde.

Hij behoorde tot de Brat Pack, een groep jonge acteurs die in de jaren tachtig doorbraken en veelal in dezelfde films speelden. Ook Emilio Estevez, Demi Moore en Robert Downey Jr. maakten deel uit van deze groep.

Tip de redactie