Mattie Valk is maandagochtend weer te horen op QMusic, waar hij met Wietze de Jager het ochtendprogramma Mattie en Wietze presenteert.  

"Ik ga maar alvast slapen denk ik. Tot morgen, dan ben ik weer op de radio", schrijft hij op Twitter bij een screenshot van zijn telefoon.

De dj bleek niet de biologische vader van de pasgeboren tweeling van zijn vriendin. De tweeling werd in maart na 26 weken te vroeg geboren, waarna Valk tijdelijk stopte met zijn ochtendshow op QMusic. 

Valk bracht begin mei met een brief het nieuws naar buiten dat zijn vriendin tegen hem had gelogen. "Ik en mijn familie kunnen niet langer het enorme medeleven rondom de kinderen op de juiste manier ontvangen", schreef de dj.

"De kwetsbaarheid van twee pasgeboren kinderen brengt me naar plekken van mezelf die ik nog niet kende. Er is in de meeste extreme vormen angst, geluk, verdriet. Maar de afgelopen periode heeft vooral ongeloof de boventoon gevoerd toen bleek dat ik niet de biologische vader ben van de twee vechtertjes." 

In de brief maakte hij ook bekend dat de relatie uit is.