Sylvie Meis is in gesprek om de presentatie van de Duitse versie van Dance Dance Dance op zich te nemen. Volgens de Duitse krant Bild is haar voormalige vriendin Sabia Boulahrouz mogelijk kandidaat in de Duitse dansshow.

Dance Dance Dance is een programma van Talpa. In de show, die in Nederland al toe is aan een tweede seizoen, dansen sterren met een zelfgekozen danspartner op hoogstaand niveau de originele choreografie van diverse videoclips.

Sylvie Meis presenteert momenteel Let's Dance bij onze oosterburen. Sinds 2011 presenteert ze dansshows in Duitsland, samen met de Duitse presentator Daniel Hartwich met wie ze ook Stepping Out presenteerde. Het ligt volgens Bild voor de hand dat Meis ook Dance Dance Dance voor haar rekening neemt.

Sabia Boulahrouz zou na lange onderhandelingen als kandidaat zijn gestrikt. Duitse media vragen zich af of dat goed gaat. Nadat Meis en Rafael van der Vaart begin 2013 uit elkaar waren gegaan en Boulahrouz een relatie kreeg met de voetballer, was het oorlog tussen de twee voormalige hartsvriendinnen.