Monic Hendrickx en Susan Visser vormen het zesde en laatste duo in het nieuwe televisieprogramma De wereld rond in 6 stappen dat Net5 vanaf zondag uitzendt. De actrices beginnen in Nepal en moeten binnen een week bij voormalig proftennisser Boris Becker uit zien te komen.

In De wereld rond in 6 stappen worden elke aflevering twee bekende Nederlanders gedropt op een afgelegen plek ergens op aarde.

Zondagavond in de eerste aflevering zijn rockzangeres Ryanne van Dorst (Elle Bandita) en presentatrice Zarayda Groenhart te zien. Zij beginnen op een verlaten rijstveld in Thailand om via zes personen bij Sharon Osbourne in Beverly Hills uit te komen.

In de tweede aflevering krijgen acteurs Tygo Gernandt en Egbert Jan Weeber de opdracht om vanaf de savanne in Kenia op zoek te gaan naar voormalig Baywatch-actrice Pamela Anderson in Los Angeles.

Cabaretier Arjen Lubach en comedian Tex de Wit hebben Namibië als vertrekpunt van hun zoektocht naar de kleine Amerikaanse acteur Verne Troyer (bekend als Mini Me uit de Austin Powers-films).

Andere duo's zijn Tatum Dagelet met Jennifer de Jong en Bridget Maasland met Patty Brard.