Freek Vonk en Susan Smit aan de slag voor tijdschrift Wendy van Dijk

Freek Vonk en Susan Smit zijn toegevoegd aan het team van vaste medewerkers van tijdschrift Wendy.

Vonk krijgt een eigen rubriek De wereld van Freek waarin hij een inkijk in zijn bestaan geeft. Smit krijgt een dubbelrol. Ze krijgt een liefdesrubriek en schrijft voor elke editie een literair, veelal erotisch, verhaal.

"Ik ben enorm fan van Susan en Freek, omdat zij zo bevlogen zijn in hun werk en zo mooi en enthousiast hun publiek weten te bereiken", reageert Wendy van Dijk.

Vonk is volgens de presentatrice uniek. "Wie maakt nou mee wat hij allemaal meemaakt? Ik ben heel blij dat hij dat in ons blad wil gaan delen, ook omdat Freek niet alleen volwassenen boeit, maar terecht ook zeer populair is bij kinderen, die zijn rubriek vast enorm gaan waarderen."

'Vrolijkheid'

De bioloog denkt 'een geweldig platform' te hebben gevonden. "Wendy staat voor optimisme en positivisme en daar raken we elkaar volledig", stelt Vonk. "Het gaat allemaal om vrolijkheid en mooie verhalen vertellen." Ook Smit is blij met haar nieuwe schrijfklus. "Mijn verwondering over de liefde en passie voor literatuur vinden een warme bedding in de sprankelende, optimistische Wendy."

Lees meer over:
Tip de redactie